Door alle security vraagstukken het overzicht kwijt? We begrijpen dit volkomen! Oplossingen uit het verleden zijn niet altijd ontworpen vanuit security oogpunt. Daarnaast zijn ontwikkelingen op security gebied de laatste jaren een enorm hard gegaan. Hierdoor is een organisatie niet bij machte om deze bij te houden en is expertise benodigd. Maak gebruik van onze professionele consultancy diensten voor een verbeterde cyber security in de organisatie!

Security Consultancy

De vraag is niet meer of het security beleid is ingeregeld, maar hoe het beleid is ingeregeld. Door het voeren van het juiste beleid vindt er preventie plaats voor bijvoorbeeld hackaanvallen of ransomware infecties. Hackers staan hiermee buitenspel.

Een voorbeeld van veelvoorkomende vragen die we regelmatig ontvangen en kunnen beantwoorden:

  • Zijn mijn gegevens veilig (in de Cloud) en hoe kan ik mijn data beveiligen tegen hackers?
  • Hoe kan ik de bedrijfswebsite beveiligen tegen hackers, kan ik deze website testen?
  • Welke voorbeelden zijn er van social engineering aanvallen?
  • Is een virusscanner voldoende om te beveiligen tegen ransomware aanvallen?
  • Is mijn bedrijfsnetwerk voldoende beveiligd tegen hackers, kan dit getest worden?
  • Hoe kan er security awareness gecreëerd worden onder mijn werknemers of collega’s?
  • Mijn bedrijf is gehackt wat nu?

Focus

Is er wel voldoende tijd en focus voor security? Wellicht is er een second opinion vereist op het security beleid of is er een risicoanalyse benodigd voor het bedrijfsnetwerk? Of u nu op zoek bent naar ondersteuning en advies om uw bedrijfsnetwerk te beveiligen tegen hackaanvallen, of het testen van de security van uw website: LockIT Consultancy heeft jaren ervaring in cyber security management en kan hierbij helpen.

We zijn onafhankelijk, doortastend en geven een kritische blik op de huidige beveiliging situatie. We geven advies vanuit diverse invalshoeken (strategisch, tactisch en operationeel). Hiermee komen we tot een passende oplossing voor uw bedrijf. Aanvullend zijn we bekend met kwaliteit standaarden in de markt zoals ISO27001 en ISAE3402.

Wij zijn LockIT Consultancy, cyber security geleverd vanuit ons DNA.

Neem direct contact met ons op voor een oriënterend gesprek!

Consultancy